SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!

Välkommen till Harrie FF:s ungdomslag födda 2011!

Välkommen till Harries FF lag för barn födda 2011!

Under 2020 tränar vi tisdagar och torsdagar 17:45-19:00 utomhus på Högalid. Om du vill kan man komma redan 17:30 och snacka fotboll, hänga med kompisar och lira fritt. Vill du prova spela fotboll? Ta med vattenflaska, fotbollsskor och benskydd.


Välkommen!

Matchvärdar
2020-08-06 21:45

Hej alla föräldrar till barnen i Harrie FF p/f-11.

 

Under hösten kommer våra barn spela hemmamatcher uppe på Högalid vid ett par tillfällen och då behövs matchvärdar som hjälper tränarna och håller lite ordning under matchen. Tränarna har bett mig att göra upp ett schema för det så att det fördelas jämnt mellan oss föräldrar. 

 

Fördelen med att vara matchvärd är ju att vi får vara med inne på Högalid och faktiskt se matchen vilket ju inte går annars. Därför hoppas vi att ni alla tycker att detta är en enkel sak att ställa upp på. Som det ser ut med höstens planering får vi bara göra detta vid ett tillfälle var i laget. Det blir faktiskt exakt varsin gång vi gör detta. Styrelsen vill helst att vi är två föräldrar per lag som är matchvärdar så det är så vi har planerat det. Om det planeras in fler matcher för lagen senare så fyller vi på där det behövs. 

 

Viktigt!

Eftersom vi har två lag för barnen är det viktigt att vi får detta rätt när det ena spelar hemmamatch och det andra spelar bortamatch. Kim som gör planeringen kommer lägga in så att de föräldrar som är matchvärdar, har sitt barn i hemmalaget. OM ni vill byta pass mellan er så får ni gärna göra det men ni måste meddela Kim om det bytet så att det inte blir fel lagplacering för barnen. Detta är viktigt eftersom ingen ska behöva vara matchvärd hemma medans ens barn åker iväg på bortamatch. 

 

Eventuella byten mellan er får ni lösa själva. Jag eller tränarna kan inte sitta och ringa och jaga ersättare åt er. Använd gärna Facebook-gruppen till att hitta någon att byta med men glöm alltså inte att skriva till Kim och mig också. Utgå inte ifrån att det är klart om ni bestämt på Facebook utan mailet till framförallt Kim är superviktigt.

 

Se bifogad pdf här nedan för vilket datum du är uppsatt på som matchvärd.

Matchvärdar hösten 2020.pdf »

 

Ha det gott alla så ses vi vid Högalid.

 

Kjell Sköldborn

Pappa till Matteo


Kiosken hösten 2019
2019-08-07 09:37
Av någon anledning kunde inte den uppdaterade filen visas. Nu ska det fungera//Kjell

Hej alla.
Hoppas ni haft/har en riktigt bra sommar. 
Nu har kalendariet uppdaterats på hemsidan så jag har kunnat fylla upp de tider som inte var klara i våras.
Det uppdaterade kioskschemat hittar du här: Kiosken Harrie FF.pdf »

Ni som bara stått en gång (eller aldrig) under våren har fått nya tider i första hand. Jag tror inte att någon är uppsatt på mer än två tillfällen på hela 2019 så det känns bra tycker jag. Glöm inte meddela mig om ni byter med någon annan familj. kjell.skoldborn@me.com

Här finns även kioskinstruktionerna för er som är nya: Kioskinstruktioner.pdf »

Med vänliga hälsningar
Kjell Sköldborn, Matteos pappa
Kioskinstruktioner och Loppisen
2019-05-03 20:14

Uppdaterad 4/5.

Vi som stod i kiosken idag tog lite bilder och sammanställde lite punkter som kan vara bra att känna till när man ska stå sitt pass. Det förklarar några av delarna som kan vara bra att ha extra koll på.

//Kjell

Kioskinstruktioner.pdf »


Kiosken Harrie FF 2019.pdf »


God kväll.

I morgon sköter vi kiosken för första gången detta året. Nytt för i år är att det ska hängas/ställas ut flaggor när det är öppet men i övrigt är det samma rutiner som förra året. Det finns instruktioner till allt på plats och tänk på att göra en tydlig överlämning när ni blir avbytta. Det som också måste ordnas är nyckeln som skickas vidare mellan de som stänger för dagen och de som öppnar nästa dag. 

Denna lördagen ska alltså Liam H:s och Arvids föräldrar stämma av med Liam J:s eller Olofs föräldrar så att de får nyckeln och kan öppna på söndag. Olivers mamma Lisa kommer också stå då men eftersom hon inte är med i morgon kanske ni andra kan göra upp om vem som tar nyckeln och var den lämnas.

 

Sedan behöver Silas eller Elias  föräldrar kontakta Carin Wibacke som ska ha nyckeln i nästa vecka då P9/10 sköter kiosken. Hon har tel nr 0707-652294 eller mailadress carinwibacke@hotmail.com 
Gör upp med henne om hur de får nyckeln på smidigast sätt. Någon av er kan kanske köra förbi där hon bor och lämna den efter att ni stängt på söndag.

 

Loppisen

Nu har styrelsen skickat ut ansvarsområden för loppisen detta året. 

Ons 12 juni kl 18:00 ansvarar PF11 för klädsorteringen inför loppisen. Det betyder att vi alltså inte behöver jobba med själva loppisen detta året utan ska bara se till att kläderna som ska säljas sorteras i rätt storlekar. 

 

Vi som är lagföräldrar har pratat lite om hur vi ska göra med detta uppdraget och beslutat att vi lägger upp detta på kioskschemat. Sedan räknar vi det som ett pass i kiosken när vi fördelar tiderna. Jag har lagt så att ingen är satt på totalt fler än två pass än så länge och kommer inte vilja sätta upp mer på er sedan när vi även får tider v40. Ni är nio stycken som än så länge bara har en tid uppsatt på er och ni får räkna med att det blir ni som får de tiderna i höst. På det viset tycker jag att vi får till en rättvis fördelning med max två pass per familj under året.

 

Försök byta emellan er om ni inte kan och meddela ev byten till mig på kjell.skoldborn@me.com

 

Ha det gott.

Kjell Sköldborn

Kiosken 2019
2019-04-11 17:58

Hej alla.
Kiosken Harrie FF 2019.pdf »
Det är några nya i laget så för er som inte känner mig så är jag pappa till Matteo och är den lagförälder som har ansvaret för att fördela våra kiosktider uppe på Högalid.

Som jag meddelat tidigare har vi ansvaret för kiosken v18, 24, 36 och 40. Det är endast helger som det ligger matcher så i år behöver ingen stå mån-tors.

Bifogat i detta inlägget har ni en pdf med vilka som står vilken vecka. Jag har fördelat det jämnt på alla. Än så länge ligger inga matcher under v40, samt endast en tid under v36. Jag tror att det kommer komma in några matcher till för våra ungdomslag så vi får hålla det lite öppet.

Alla har fått varsin tid och man behöver vara en vuxen från respektive familj som kommer dit. Man får gärna vara två vuxna eftersom det brukar bli rätt så trevligt. Om barnen är med får de inte jobba med korvarna, bullarna, och annat i kiosken som inte är i något embalage. 

Ett fåtal av oss har fått två tider. Några till kommer antagligen få två tider när höstens matcher är spikade. Jag har också tagit hänsyn till att om ni stod mycket förra året har ni inte fått två tider i år ännu. 
Mitt mål kommer alltid vara att försöka göra detta så rättvist som möjligt så att det inte bara är en grupp föräldrar som står mycket och ofta. Om vi lyckas sprida det blir det få tillfällen per år för alla.

Om ni inte kan den tiden ni har fått/får ber jag er kontakta någon annan i laget och byta. Jag själv kan exempelvis de flesta av de tider vi fått i år så mina två tider är bytbara om ni hör av er.

Det jag önskar är att ni meddelar byten till mig så att jag vet vem som ska stå när jag ska fixa med nycklar och dylikt. Dessutom bra så att jag kan fördela tider så rättvist som möjligt.

Instruktioner finns i klubbhuset så det är inget man behöver oroa sig för innan. Jag kommer få info om hur det fungerar med nyckeln i år så när jag vet mer kommer jag uppdatera detta till er.

Med vänliga hälsningar
Kjell Sköldborn

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Harrie FF, 08/02 21:46 
Harrie FF, 28/10 21:09 
Harrie FF, 21/10 17:09 
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner