Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF

Kioskinstruktioner och Loppisen
2019-05-03 20:14

Uppdaterad 4/5.

Vi som stod i kiosken idag tog lite bilder och sammanställde lite punkter som kan vara bra att känna till när man ska stå sitt pass. Det förklarar några av delarna som kan vara bra att ha extra koll på.

//Kjell

Kioskinstruktioner.pdf »


Kiosken Harrie FF 2019.pdf »


God kväll.

I morgon sköter vi kiosken för första gången detta året. Nytt för i år är att det ska hängas/ställas ut flaggor när det är öppet men i övrigt är det samma rutiner som förra året. Det finns instruktioner till allt på plats och tänk på att göra en tydlig överlämning när ni blir avbytta. Det som också måste ordnas är nyckeln som skickas vidare mellan de som stänger för dagen och de som öppnar nästa dag. 

Denna lördagen ska alltså Liam H:s och Arvids föräldrar stämma av med Liam J:s eller Olofs föräldrar så att de får nyckeln och kan öppna på söndag. Olivers mamma Lisa kommer också stå då men eftersom hon inte är med i morgon kanske ni andra kan göra upp om vem som tar nyckeln och var den lämnas.

 

Sedan behöver Silas eller Elias  föräldrar kontakta Carin Wibacke som ska ha nyckeln i nästa vecka då P9/10 sköter kiosken. Hon har tel nr 0707-652294 eller mailadress carinwibacke@hotmail.com 
Gör upp med henne om hur de får nyckeln på smidigast sätt. Någon av er kan kanske köra förbi där hon bor och lämna den efter att ni stängt på söndag.

 

Loppisen

Nu har styrelsen skickat ut ansvarsområden för loppisen detta året. 

Ons 12 juni kl 18:00 ansvarar PF11 för klädsorteringen inför loppisen. Det betyder att vi alltså inte behöver jobba med själva loppisen detta året utan ska bara se till att kläderna som ska säljas sorteras i rätt storlekar. 

 

Vi som är lagföräldrar har pratat lite om hur vi ska göra med detta uppdraget och beslutat att vi lägger upp detta på kioskschemat. Sedan räknar vi det som ett pass i kiosken när vi fördelar tiderna. Jag har lagt så att ingen är satt på totalt fler än två pass än så länge och kommer inte vilja sätta upp mer på er sedan när vi även får tider v40. Ni är nio stycken som än så länge bara har en tid uppsatt på er och ni får räkna med att det blir ni som får de tiderna i höst. På det viset tycker jag att vi får till en rättvis fördelning med max två pass per familj under året.

 

Försök byta emellan er om ni inte kan och meddela ev byten till mig på kjell.skoldborn@me.com

 

Ha det gott.

Kjell Sköldborn


Nyhetsarkiv
Kiosken hösten 20192019-08-07 09:37
Kiosken 20192019-04-11 17:58
Uppstart 20192019-04-06 22:12
 
Våra sponsorer
Dräktsponsor
Huvudsponsor
Övriga sponsorer