Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stora Harrie IF

Träningsmatch: Stora Harrie IF - Hardeberga BK 1 - 3 ( 0 - 0 )
2020-03-08 09:04
Målsk: Filip Ottebäck
Dagens träningsmatch gav förlustsiffrorna till trots många positiva besked och då tänker jag särskilt på första halvlek då det redan från start syntes att killarna verkligen ville vårda bollen inom laget, Lugnt och metodiskt byggde man bakifrån och kunde på så sätt även få till ett organiserat anfallsspel. Vi var det klart bollförande laget i första halvlek och det resulterade även i fina målchanser. Särskilt minns man Filips frispark från 25 meter som tog i kryssribban och studsade ut och Manges stenhårda nick som tog så hårt i ribban att jag tror ställningen darrar fortfarande. Bakåt höll Mange och Andrè ihop försvaret så att motståndarna inte tilläts skapa en enda målchans på hela första halvlek. Därför kändes det surt att resultattavlan visade 0-0 när domaren blåste till halvtidsvila.

Snacket i halvtidsvilan kan jag tänka har förtäljt att fortsätt ha tålamod framåt och håll ihopa laget lika snyggt i försvarsspelet.

Tyvärr lyckas vi inte stå upp lika bra i andra halvlek vilket gör att Hardeberga får mer boll och således även flyttar fram sina positioner. Dock utan att skapa några direkta chanser fram till knappa halvtimmen spelad. Då går vi tyvärr bort oss två gånger i vårt försvarsspel och blir för detta maximalt straffade med två baklängesmål. Tungt givetvis, men vi gör ett försök att åter flytta fram våra positioner och med fem minuter kvar att spela får vi en  frispark strax utanför straffområdet som Filip läckert knorrar in. Tyvärr lyckas vi inte få till en kvittering utan istället får våra motståndare in ytterligare en boll på övertid.

Vi tar med oss den positiva första halvleken i denna träningsmatch som ändå känns som ett steg i rätt riktning. Godkänt till alla i laget med en extra ros till Mange, Glans (särskilt första halvlek) och Eldar.


Martin Sandberg Sportchef  :-)
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner