Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stora Harrie IF

Träningsläger 29-30/3
2019-03-23 13:44
Tjenixen! 
Här kommer lite info angående vårt träningsläger nästa helg som är tänkt att i stor utsträckning handla om teambuilding. Vi kommer att starta vår helg tillsammans på fredag kväll. Då träffas vi ute på Lödde Sportcenter kl 20.00 för att kora lagets padelmästare. Viktigt att vi anmäler oss till detta evenemang senast imorgon så jag vet hur många banor jag ska boka (har redan bokat en del). Anmäl er snarast! Kul om vi kan bli så många som möjligt.

Lördagen startar vi kl 10.30 på Högalid med ett träningspass. Efter träningspasset lunchar vi med pizza. Därefter kommer eftermiddag och kväll bjuda på bl a 5-kamp och quiz. Vi kommer även att tillsammans tillaga en delikat måltid till kvällen. Eftersom vi tillbringar hela dagen i vår klubbstuga så finns det givetvis möjlighet att avnjuta någon bra match på tv åxå. Jag räknar med att de gemensamma aktiviteterna är slut ca 22.00. Vill ni sedan fortsätta på egen hand så är det helt ok. Det är redan en hel del som anmält sig till träningslägret via sportadmin men jag hoppas vi kan bli några till. Senast imorgon kväll vill jag ha era anmälningar eftersom jag ämnar handla maten på måndag.

Till sist vill jag påminna er om medlemsavgiften. Det är löning nu och då vill jag påtala att ALLA MÅSTE betala medlemsavgiften i helgen eller senast mån-tis i nästa vecka. Vi vill inte ha några fripassagerare och ni spelar inga seriematcher om ni inte betalat medlemsavgift.

Vi ses på matchen idag:-)
Går bra att anmäla sig direkt till mig där åxå, både gällande padel och träningsläger.

Martin Sandberg Sportchef :-)
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner