Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!

Billeberga GIF - Harrie FF 0 - 3 ( 0 - 1 )
2020-09-18 21:17
Målsk: Max, Philip A, Alex
Toppmatch mot ett Billeberga som ännu inte förlorat och som hade öst in mål i sina tidigare matcher vittnade om att det skulle bli en tät och het match. Viktigt då att få en bra start och sannerligen det fick vi. Redan i matchens tredje minut fick Max göra sitt första A-lags mål efter fint förarbete av Johan. Drömstart, givetvis men följande halvtimme skulle Billeberga visa att man är ett lag som besitter fina kvaliteter. De spelade med en hård press och det tillsammans med att vårt passningsspel under denna period var lite för ängsligt gjorde att våra motståndare hade mer boll än vad vi hade. Glädjande nog hade de svårt att omsätta det till heta målchanser, mycket beroende på att vi spelade ett gediget försvarsspel lett av Jesper K som gjorde sin bästa match för året.

Efter halvtimmen spelad började vi dock att arbeta oss in i matchen. Vi lyckades spela oss ur Billebergas hårda press ett antal gånger och kontentan när man lyckas med att ta sig ur en hög press är att det finns fina ytor mellan backlinje och mittfält. Dessa utnyttjade vi och vi lyckades på fina omställningar skapa ett antal heta chanser. 0-1 står sig dock halvleken ut och sett till målchanserna så var det en rättvis ledning vi hade.

Andra halvek fortsatte som den första slutade. Vi började alltmer få igång vårt passningsspel och vår kontringsfotboll var säkert jobbig för våra motståndare men väldigt vägvinnande för oss.  Det var på just en sådan kontring som Martin frispelade Philip "Vesslan" A vilken sprintade ifrån sina motståndare och när målvakten rusade ut mot honom rullade han iskallt in 0-2 vid bortre stolpen, Snyggt!

Om inte detta blev nådastöten för Billeberga så var det rullgardinen ner i den 65:e minuten när Johan mycket starkt tog sig fram på vänsterkanten och slog ett inlägg som skar igenom hela motståndarförsvaret inklusive målvakt och på bortre stolpen kunde en framstormande Alex enkelt och nycket behärskat stöta in trean på volley.

Efter detta orkde inte Billeberga resa sig och man kostade till och med på sig att missa en straff i 80:e minuten, som Mange räddade.

Slutsummering av matchen är att vi gjorde en verklig  toppinsats idag mot ett mycket bra motstånd. Alla i laget förtjänar med beröm godkänt och förrutom tidigare nämnda så delas extraplus ut till Bröderna Emmertz samt ungtupparna Adam, Max och Rasmus.

Minst kval men vi går för serieseger!


Martin Sandberg  Sportchef  :-)



Nyhetsarkiv
SERIESEGER!!!2020-10-05 20:45
SERIEPREMIÄR!!!!!2020-08-07 21:14
Harrie FF presenterar...2020-02-08 13:38
Träningsläger 29-30/32019-03-23 13:50
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner