Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!

Harrie FF - Asmundtorps IF 3 - 0 ( 2 - 0 )
2020-09-12 16:38
Målsk: Albin, Martin, Självmål (Jocke)
Snålblåst och en skräpdålig konstgräsplan var vad killarna hade att bemästra denna lördagseftermiddag. Harrie visade direkt från start att man minsann inte var villiga att kliva av vinnarspåret man är inne på just nu.

Matchen var bara drygt 5 minuter gammal när Albin säkert satte 1-0 efter fint förarbete av Martin och Philip A. Efter ledningsmålet fortsätter vi att vara spelförande men vi skapar inte drällvis med chanser. Glädjande nog gör inte våra motståndare det heller vilket till stor del berodde på att hela laget spelade ett bra och disciplinerat försvarsspel över hela banan.

Första halvlek skulle bjuda på ytterligare ett mål och det var glädjande våra Harriekrigare som stod för produktionen av detta. Målet skrivs som självmål men jag väljer att ge det till Jocke för hans fina prestation på vänsterkanten som han avslutar med ett hårt inspel mot mål där våra motståndare själv förpassar bollen i mål. 2-0 och glädje i hemmalägret givetvis. Inga fler mål faller i första halvlek.

I andra halvlek sjunker kvalitetsnivån från båda lagen men 20 minuter in på denna får vi bevittna en fin rusch på vänsterkanten där Martin mycket starkt rycker förbi sina motståndare och ensam med målvakten,  förvisso med lite halvtaskig vinkel gör han inget misstag utan skickar säkert in trean vilket mer eller mindre punkterar matchen. Resten av matchen spelas av och när domaren ändar kampen så kan Harriesupporters jubla åt en rättvis seger och bibehållen segersvit.

Även om vi inte svarar för en topprestation idag så vittnar det om klass när man ändå vinner på ett så betryggande sätt som vi gör idag.

Alla i laget får med beröm godkänt och dagens extraplus delas ut till ungdomarna Max och Rasmus som verkligen växt in i seniorfotbollen på ett imponerande vis. Även Martin, Jocke och Alex förtjänar ett extra omnämnande.

Gott jobb killar!

Martin Sandberg Sportchef  :-)Nyhetsarkiv
SERIEPREMIÄR!!!!!2020-08-07 21:14
Harrie FF presenterar...2020-02-08 13:38
Träningsläger 29-30/32019-03-23 13:50
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner