Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!

Lödde FF - Harrie FF 1 - 4 ( 0 - 1 )
2020-09-09 22:19
Målsk: Martin 2, Albin, Johan
Kalla septembervindar var vad  som mötte spelarna som äntrade konstgräsplanen på Tolvåker denna onsdagskväll. Redan från start märktes att det vankades derbyhetta denna afton. Det gavs och togs från båda sidor och förrutom kampmomenten så bjöds också publiken på hygglig fotbollsunderhållning.

Det var våra Harriekrigare som var hetast och hade mest sting i sina anfall. Utdelningen kom med kvarten spelad då Johan får bollen efter ett brutet Löddeanfall och iscensätter en snabb kontring. Han spelar en framstormande Martin på högerkanten som skär in i straffområdet och drar på ett bra skott nere vid högerstolpen som ställer motståndarmålvakten och 0-1 är ett faktum. 

Spelet fortsätter bölja resterande tid av första halvlek, fortsatt med Harrie som det vassare laget men där Lödde kom upp i farliga kontringar. Inga fler mål föll dock i denna halvlek.

När andra halvlek drar igång går det undan. Redan i första spelminuten Vi får en bra djupledsboll i luften mot Martin som hoppar högst i kampen om bollen och lyckas nickskarva den till en framrusande Albin på vänsterkanten. Denne tar med sig bollen i bibehållen hög fart, sprintar förbi sin back, skär in mot mål och väl där rullar han in den vid målvaktens närmsta stolpe. 0-2 och glädje i Harrielägret. Efter detta målet flyttar Lödde fram sina positioner och vaskar fram några bra chanser där Mange får visa vilken duktig målvakt han är. Skönt då när Martin sätter spiken i kistan efter 20 minuter när han hinner mellan målvakt och back i motståndarlaget, petar fram bollen i ett friläge där han sedan enkelt rullar in 3:an.

Med kvarten kvar får Lödde in en reduceringsboll men deras glädje blir inte långvarig. Bara 5 minuter senare jobbar Martin fram bollen till Johan i straffområdet där denne inte gör något misstag utan skickar in slutresultatet 1-4.

En mycket bra genomförd match ger oss seger nummer sex i serien. Alla i laget får med beröm godkänt och extraplus i denna match delas ut till Bröderna Emmertz, Albin och Filip J. Även Jocke står för en helgjuten insats.

Gott jobb killar!!!

Martin Sandberg  Sportchef :-)

Nyhetsarkiv
SERIEPREMIÄR!!!!!2020-08-07 21:14
Harrie FF presenterar...2020-02-08 13:38
Träningsläger 29-30/32019-03-23 13:50
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner