Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!

Alegria FK - Harrie FF 1 - 3 ( 1 - 1 )
2020-09-05 21:35
Målsk: Martin, Leo, Ahmed
Match mot Alegria och på förhand om man tar en titt i tabellen och ser att dagens motståndare parkerar som nästjumbo i tabellen kan man tycka att detta skulle bli en behaglig resa mot en ny viktoria. Men jag hade mina farhågor som till en början skulle besannas. Laget har plockat poäng av både Billeberga och Asmundtorp så att det skulle bli en tuff match det hade jag på känn.

Mycket riktigt så var det också Alegria som började bäst och som efter dryga 10 minuter spelade också fick utdelning och kunde skicka in ledningsbollen. Tyvärr blev inte detta någon väckarklocka för oss utan det var fortsatt våra motståndare som var hetast på banan, Man kan nog säga att den första halvtimmen av denna match var nog det svagaste vi presterat i årets seriespel. Vi var tvåa i alla närkamper, hade minimal rörelse utan boll och blev ängsliga i vårt passningsspel, som inte var bra.

Efter halvtimmen spelad så börjar vi dock att ta tag i grejerna lite mer och börjar sakta men säkert arbeta oss in i matchen. Psykologiskt gav också vår uppryckning utdelning tämligen omgående i form av ett strålande förarbete av Leo som friställde Ahmed som rullade in 1-1. Detta resultat står sig halvleken ut, men det som ett tag såg så mörkt ut såg nu betydligt bättre ut och kunde vi bara fortsätta på samma sätt i andra halvlek så fanns det en bra chans att vända denna matchen.

Glädjande nog så fortsatte vi på samma fina vis i andra halvlek. Dock skulle det dröja drygt 20 minuter in på andra akten innan Martin mötte Alex fina inspel i straffområdet och via ett direkt avslut dundrade in 2-1.

Nu hade vi ett bra grepp om händelserna och fortsatte att skapa målchanser. Spiken i kistan står Leo för och det är en riktig delikatess. Han får bollen av Albin några meter utanför straffområdet och vaket ser han att målvakten står lite felplacerad i målet vilket han utnyttjar genom att dra på ett bra skott i den hörna som målvakten för en sekund lämnat lite öppen. Mycket bra blick av Leo att se detta och ännu bättre utförande att kunna utnyttja det också.

Efter detta spelar vi av matchen på ett bra sätt och när slutsignalen ljuder förkunnar det vår femte trepoängare. Frånsett den första halvtimmen så gör vi en bra match. Starkt att vända matchen målmässigt samt att spelmässigt resa sig efter den svaga starten. Extra plus denna gång delas ut till Leo, Martin, Simon och Max.

Gott jobb killar!

Martin Sandberg  Sportchef :-)

Nyhetsarkiv
SERIEPREMIÄR!!!!!2020-08-07 21:14
Harrie FF presenterar...2020-02-08 13:38
Träningsläger 29-30/32019-03-23 13:50
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner