Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!

Teknologkårens IF LTH - Harrie FF 1 - 2 ( 1 - 0 )
2020-09-02 22:23
Målsk: Leo, Albin
Man hade på känn att kvällens motstånd skulle bli en svår nöt att knäcka och fy till rackaren vad den känslan skulle besannas.

Matchen böjade i ett ursinnigt tempo direkt från start och glädjande nog var det vi som inledningsvis behärskade detta bäst. Detta yppade sig i ett spelövertag som också omsattes till målchanser. Därför var det givetvis blytungt när våra motståndare efter kvarten spelad har sin första målchans som man förvaltar på bästa sätt och dunkar in 1-0 bakom en chanslös Mange.

Tungt givetvis eftersom vi kände att vi hade lite momentum i matchen just då. Men killarna har visat god moral förrut och skulle så även göra idag. Resten av första halvlek fortsatte i samma anda men tyvärr kunde vi inte spräcka nollan under de första 45 trots att vi skapade 4-5 riktigt kvalificerade målchanser.

Jag kan gissa att tränare Ingemar och Pontus peppade killarna i halvtidsvilan att fortsätta i samma fina stil i andra så skulle målen komma.

Vi fortsätter att spela fin fotboll även i inledningen av andra och knappa 10 minuter in på denna så skulle utdelningen komma. På en frispark i vänsterläge 5 meter utanför straffområdet lägger Leo upp bollen, tar ansats och knorrar vackert in kvitteringen i målvaktens bortre hörn. Vild glädje och mycket välförtjänt.

Efter vårt kvitteringsmål så är det dock våra motståndare som tar över spelet och skapar ett par riktigt svettiga chanser där man nästan plitat ner deras 2:a i protokollet, men där vi med hjälp av hårt försvarsarbete av utespelarna och bra spel av Mange i målet lyckas freda vårt mål. Så fortskrider hela andra halvlek, med Teknologkåren som spelförande medan vi fick försvara oss och satsa på kontringar. Dock skulle fotbollens så kallade charm vara på våran sida denna kväll. Med två minuter kvar av ordinarie tid blir det vi som slår till på en kontring. Ett bländande förarbete av Leo sätter en framrusande Albin i ett trångt friläge nära mål och här gör Albin inget misstag. Med stor vilja tar han sig fram och bankar obarmhärtigt in segerbollen. Vackert!!!

Vi lyckas spela av de sista minutrarna inklusive övertid och när domaren blåser för full tid så är det segerrusiga Harriearmar som sträcks mot skyn.

Matchen spelas rakt igenom i ett högt tempo som jag är övertygad hade räckt en division upp i seriesystemet. Jag tycker Teknologkåren är det bästa lag vi mött och att då ta med sig alla tre poängen till Kävlinge känns givetvis gött.

Extra plus till alla i laget men kvällens extraberöm får Rasmus, Johan och sist men inte minst Leo som känns som en helt ny spelare. Den farten han fått både med och utan boll bådar gott inför framtiden.

Gott jobb killar!

Martin sandberg  Sportchef :-)

Nyhetsarkiv
SERIEPREMIÄR!!!!!2020-08-07 21:14
Harrie FF presenterar...2020-02-08 13:38
Träningsläger 29-30/32019-03-23 13:50
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner