Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!

Harrie ff - Stattena IF Akademi 18 - 1 ( 7 - 0 )
2020-08-29 08:30
Martin 5, Albin 4, Johan 2, Alex 2, Simon 2, Leo, Filip J, Adam
Hällregn och en såphal konstgräsplan var de yttre förutsättningarna denna fredagskväll hade att erbjuda. Just den såphala planen är ett kapitel för sig själv. Enligt min mening borde man filma en match som denna och visa upp den för de ansvariga på kommunen som stått för inköpet av denna konstgräsplan. Det är inte svårt att dra slutsatsen att en plan i detta skicket kommer leda till allvarliga skador vilket givetvis inte har varit meningen när man köpte in den. Alla kan göra felbedömningar men jag vill säga:
-GÖR OM GÖR RÄTT!!!!!!!

Nu tillbaka till matchen som skulle visa sig förlägga i princip allt spel på våra motståndares planhalva. Det dröjde fram till dryga 10 minuter spelade innan Albin rullade in 1-0, läckert framspelad av Leo. Samme målskytt höll sig framme 10 minuter senare, då snyggt framspelad av Martin följt av en bra individuell prestation vilket försatte unge herr Kryieziu i ett friläge som han förvaltade på bästa sätt. Efter det målet så fortsatte bollarna att trilla in med jämna mellanrum och ibland så tätt så jag är inte säker på att jag fick rätt på alla målskyttarna.

En match som denna, när dominansen var total kan man kanske tycka  är en match utan större värde. Men i detta fallet var det inte så enligt min mening. Detta beroende på sättet som killarna genomförde den på. Det hade varit lätt att falla in i det som jag tyckte vi gjorde fel i vår förra match (Helsingcrona) där vi var alldeles för omständiga i vårt passningsspel och ägnade oss för mycket åt soloprestationer, vilket ledde till ett alltför lågt bolltempo. I denna match lät vi bollen göra jobbet och fick således upp ett tempo som blev övermäktigt för våra motståndare. Mycket bra killar.

Kul givetvis att göra många mål, men jag måste ge våra motståndare en eloge för sin inställning och kämpaglöd matchen igenom trots att övermakten var så stor.

Extraplusen i denna match var många. Jocke som vanligt stabil, Martin planens kung, Lillebror Emmertz inte långt efter, Albin gör sin absolut bästa insats hittills, Leo likaså, Philip A går från klarhet till klarhet och så vidare. ALLA i laget förtjänar med beröm godkänt.

Vi gottar oss åt denna seger ikväll för att sedan ladda mot nästa match som är mot Teknologkåren och som garanterat kommer bli en svettigare batalj.

Gott jobb killar!

Martin Sandberg Sportchef :-)Nyhetsarkiv
SERIEPREMIÄR!!!!!2020-08-07 21:14
Harrie FF presenterar...2020-02-08 13:38
Träningsläger 29-30/32019-03-23 13:50
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner