Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!

Harrie FF - Harlösa IF 9 - 2 ( 2 - 1 )
2020-02-01 12:38
Målsk: Linus M 3, Johan E 2, Isak D, Martin E, Alex, Albin

Årets första träningsmatch och givetvis var man lite spänd på att se var laget står. Vi började i högsta tempo och sköljde över motståndarna gång på gång. Det dröjde heller inte mer än 5 minuter innan Linus säkert placerade in ettan bakom en chanslös borta målvakt. Vi fortsätter att trumma på och via ett högt bolltempo och fin rörelse med och utan boll skapar vi kvalificerade målchanser på löpande band. Tvåan låter heller inte vänta på sig särskilt länge. Efter dryga 10 minuter spelade sätter Linus läckert 2:an efter fint förarbete av Leo och Martin. Vi fortsätter att trumma på vara det spelförande laget ytterligare 20 minuter dock utan att kunna omsätta våra chanser i mål. Efter halvtimmen spelad börjar vi dock fuska i vårt jobb och på så sätt släpper vi in Harlösa i matchen. Vi blir för en period stillastående och långa i laget. Detta utnyttjar Harlösa och man får även in en reducering till 2-1 på frispark under denna period vilket också blir halvtidsresultat.

I halvlek gör tränaren Ingemar Malmström lte förändringar i förhoppning om att återta kommandot i matchen.

Redan från första spark i andra halvlek tar killarna tag i det från första spark. Ledda av vårt starka mittfält så dominerar vi den andra halvleken fullständigt och målen kommer med jämna mellanrum och målskyttarna avlöser varandra. Man ska givetvis inte dra för stora växlar av det stora segerresultatet för när våra motståndare släppt in de första 4-5 har de förståligt svårt att motivera sig och ge allt i varje närkamp vilket gör fotbollslivet lite lättare denna kväll. Dock ska man inte ta ifrån killarna att det är deras hårda arbete som ser till att motståndarna hamnar i detta tillstånd. Glädjande också att många av målen kommer efter fina förspel där detta lag visar att man klarar att både spela och avsluta med få eller ett tillslag vilket är en kvalitè som man kommer ha nytta av framöver.

Slutsiffrorna skrivs till 9-2 och överbetyg delas ut till alla i truppen denna kväll. En extra ros måste dock ges till vår triangel på mitten med Johan "Järnet" Emmertz, Jocke "Jätten" Lundqvist och Martin "Stålet" Emmertz. Dessa grabbar kommer få mången mittfält att "bita gräs" denna säsong. 

Vi suger lite på segern men drar inte för stora växlar av det eftersom det bara är en träningsmatch och som vi alla vet så är ju träningsmatcher just bara träningsmatcher.

Dock känns det som att vi andas positiva vindar i föreningen och att vår nya tränare Ingemar Malmström fått en fantastisk skjuts på träningarna där vi nu närmar oss vår förhoppning att ligga på en närvaro runt 30 st per träning. Glädjande också att våra hungriga ungtuppar underifrån börjar så smått länka ihop med denna seniortrupp. Vi ser fram emot en ny spännande träningsvecka och givetvis mot kommande matcher.

Gott jobb killar

Martin Sandberg Sportchef  :-)
 

Nyhetsarkiv
SERIEPREMIÄR!!!!!2020-08-07 21:14
Harrie FF presenterar...2020-02-08 13:38
Träningsläger 29-30/32019-03-23 13:50
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner