Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!
Seniorlag Herrar

Ny seniortränare Ingemar Malmström!!!
2019-10-31 23:34
2019-10-31 22:49
Det är med stor glädje vi kan presentera Ingemar Malmström som vår nya huvudtränare för seniortruppen. Ingemar kommer närmast från Svalövs BK som han varit med att leda till division 4-kval denna säsong. Glädjande är också att Fredrik Kenne fortsätter som assisterande och Annica å Jimmy Borg fortsätter som lagledare. Vi vill samtidigt tacka avgående tränaren Anders Bergström som vi tycker gjort ett bra jobb med fjolårets serieseger i division 7 som pricken över i:et.

Ingemar har en filosofi att för att ta sig igenom kommande mörka månader så måste man ha något roligt och meningsfullt att sysselsätta sig med, nämligen att träna fotboll :-)

Därför kör han igång träningen med omedelbar verkan fr o m nästa vecka (V 45). Det blir 2 pass i veckan, måndagar och onsdagar 19.00-20.30 fram t o m den 11 december. Därefter tar vi lite jullov.

Om man är sugen att provträna med oss så är det bara att dyka upp på Högalid på ovannämnda tider så tar tränarna emot er där. Det kommer även att bli 2 st testmatcher under denna period.

Väl mött!


Martin Sandberg   Sportchef  :-)
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner