Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!
Seniorlag Herrar

Harrie FF
2 - 2
Väsby FK
Harrie FF2 - 2Väsby FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 juni, 14:00
Plats:Högalids IP, A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130171049
Samling:12:45, Klubbstugan, Högalid
Aktivitetsinfo: Snabba svar uppskattas!
Trupp:Adam Hamid
Alex Karadinovic
Anton Hansson
Emir Muhic
Habib Faiz Mohammad
Isac Hedensted
Jesper Kampf
Jonas Sandberg
Kim Andersson
Morgan Richardsson
Petter Wahlfrid
Tobias Johansson
Viktor Ekström
Viktor Glans
Harrie FF - Väsby FK 2-2 (2-0)
2019-06-17 19:01
Då var det dags för sista hemmamatchen för vårsäsongen innan sommaruppehållet. Många taggade spelare på ett soligt Högalid. Skulle vi ta revansch sen vi möttes i seriepremiären?
Första halvlek inleddes bra. Vi rullade boll och satte hög press. Vilket resulterade i många bra chanser, speciellt ett av Isak där alla hörde att bollen tog i hjulet men domaren dömde inte mål. Det var mycket spel på ett mål och vi spelar oss in i matchen på ett bra sätt. 10 minuter in i matchen får vi en frispark som Jonas är nära att sätta, men det ville sig inte riktigt. Men så kommer Tobbe på vänsterkanten med ett bra uppspel från Anton och drar ifrån Väsbys backlinje och sätter den säkert i högra hörnet. Vilt jubel av publiken och på bänken! Då hade det gått 11 minuter... Och 5 minuter senare är det dags igen. Tobbe får en snygg passning av Jonas och gör en repris på första målet. Härligt! 
Vi fortsätter sätta hög press men det märks i slutet av halvleken att det är varmt och att spelarna inte riktigt orkar ta löpningen hem.

I andra halvlek är det precis som att orken gått ur oss. Vi håller inte markeringar eller positionerna vilket resulterar i två snabba mål från Väsby. Det börjar bli grinigt ute på plan och från bänken kommer order att hålla mun och hålla fokus på spelet. Här måste jag nog inflika att domaren inte hade sin bästa dag. Det var många efterslängar som han ignorerade eller inte såg... Och mycket upprörda känslor på planen vilket gör att man tappar fokus. 
Matchen slutar oavgjort och det är kanske inte det resultat vi hade velat ha. Men det vi tar med oss är första halvlek som vi gör bra. Vi ska bara lära oss att sätta våra chanser också. Och vi måste nog ha lite mer konditionsträning om vi ska orka spela fotboll i 90 minuter. 

Tack för den här första säsongen! Nu tar vi nya tag efter sommaruppehållet!
/Annica Borg Lagledare

<< Tillbaka

 
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner