Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stora Harrie IF

Stora Harrie IF
5 - 0
Hardeberga BK
Stora Harrie IF5 - 0Hardeberga BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 maj, 14:00
Plats:Högalids IP, A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130165039
Samling:12:30, Högalid
Trupp:Arthur Mohammed
Gabriel Welin
Isac Hedensted
Jesper Kampf
Joakim Lundkvist
Johan Emmertz
Jonas Sandberg
Linus Malmström
Magnus Andersson
Martin Emmertz
Tobias Johansson
Viktor Ekström
Viktor Thörner
Stora Harrie IF - Hardeberga BK 5 - 0 ( 4 - 0 )
2019-05-19 08:13
Målk: Linus Malmström 4, Johan Emmertz

Hemmamatch mot ett Hardeberga som parkerar under oss i tabellen och givetvis en viktig match för både oss och dem. Vi vill ju lämna så många lag som möjligt bakom oss och klättra i tabellen och de vill givetvis få kontaktmed lagen ovanför. Vi visste att de bland annat kryssat Lödde så det gällde att vara på tårna från början.
Inledningen av matchen var jämn och spelet böljade. Dock märkte man att det vägde över till oss redan efter de första fem minuterna. Vi tog ett bastant grepp om mittfältet och visade även upp en stabilitet bakåt som vi inte haft tidigare. Framåt behöver jag väl inte säga mer än att vi har Linus "Spjutet" Malmström. Det var en fröjd för hemmapubliken att beskåda årets i särklass bästa spel. Många bollskickliga hemmafötter gjorde det jobbigt för våra motståndare gång på gång. Efter knappa kvarten spelad kom också vårt första mål då Linus sprang sig fri och  till synes enkelt rullade in 1-0. Det är just det som är grejen med Linus, han får allt att se lätt ut och detta var bara början på show a la Linus. Med 8-10 minuters mellanrum genom hela första halvlek fortsatte han sin målproduktion. D v s ett äkta hattrick plus ett, gjorde att vi hade en halvtidsledning med 4-0. Detta var en ytterst välförtjänt ledning eftersom vi som jag nämnt tidigare presterat en fin fotboll där vi visade upp ett snabbt passningsspel kryddat med många individuella läckerbitar. Hela laget spelade försvarsspel över hela banan med en aggressivitet som måste varit fruktansvärt jobbig för våra motståndare. I täten för detta aggressiva spel gick vår mittfältsgeneral Johan "Terriern" Emmertz. Fantastisk insats. Det är inte ofta den typen av spel utan boll paras ihop med så bra fötter och spelsinne som Johan har. 

Andra halvlek var den första lik, d v s ett rejält spelövertag för oss vilket ledde till en mängd målchanser som borde lett till en än större segermarginal. Dock fick vi nöja oss med ytterligare ett mål, då Johan med kvarten kvar fastställde slutresultatet 5-0. En mycket bra match med många glädjeämne. Alla i laget får överbetyg för sina insatser med extra plus till som tidigare nämnts Johan och Linus. Även comebackande Tobbe gör en strålande insats, särskilt i första halvlek där han gång på gång bjuder på finesser som får ett gammalt tränarhjärta att smälta. Samma sak gäller med Martin Emmertz som denna gång tog steget ner i backlinjen vilket gav denna både stabilitet och fina fötter. 

Lite kuriosa i denna match tycker jag är att hela dagens trupp är fostrade i Harrie vilket är glädjande och jag tror få föreningar förunnat. Detta är dock inget självändamål utan givetvis är alla välkomna in i Harriefamiljen. Vi vet redan att truppen kommer att fyllas på med några spelare ytterligare (även icke föredetta Harriespelare :-) )under sommaren så vi ser framtiden an med tillförsikt.

Tack för en bra match killar och tack till publik, klack, motsåndare och domare.

Martin Sandberg Sportchef  :-)

<< Tillbaka

 
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner