Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stora Harrie IF

Stora Harrie IF
3 - 2
Linderöds IF
Stora Harrie IF3 - 2Linderöds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 17 april, 19:15
Plats:Högalids IP, A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130165017
Samling:17:45, Klubbhuset Högalid
Trupp:Christian Svensson
Edis Karic
Fredrik Källberg
Gabriel Welin
Isac Hedensted
Jesper Kampf
Johan Andersson
Jonas Sandberg
Leonardo Eros de Abarca
Linus Malmström
Petter Wahlfrid
Viktor Ekström
Viktor Glans
Viktor Sandberg
Viktor Thörner
Stora Harrie IF - Linderöds IF 3 - 2 ( 2 - 0 )
2019-04-19 06:11
Målsk: Linus Malmström, Fredrik Källberg, Leo Abarca

Vi valde att smygstarta påsken denna dymmelonsdag med en som det skulle visa sig trevlig fotbollsmatch. På ett soldränkt Högalid var det med en spänd förväntan vi såg fram mot denna match. Skulle vi orka studsa tillbaka efter förra omgångens käftsmäll mot Norra Rörum som undertecknad inte närvarade på (därav inget referat) eller skulle vi vara tyngda av denna match. Glädjande skulle det bli det förstnämnda som gällde denna kväll.
Redan från matchstart tog vi ett grepp om både bollinnehav och spel. Vi var het i närkamperna över hela banan och när vi vunnit boll så visade vi upp ett passningsspel och anfallsspel som var det bästa vi skådat detta året. Utdelningen lät inte vänta på sig heller. Redan efter kvarten spelad frispelar Leo läckert Linus som rycker sig fri och säkert placerar bollen i målvaktens bortre hörn. 1-0 således genom ett fint samarbete mellan Linus och Leo som båda gör sina första matcher för säsongen och visar att en spännande fortsättning är att vänta. Vilt jubel förstås, inte minst på vår fantastiska klack som återigen ger killarna kraft genom hela matchen. Efter målet fortsätter vi att trumma på och vi kommer i våg efter våg där målchanserna avlöser varandra och 5 minuter innan halvtidsvilan kommer så nästa fullträff. Lika vacker som ettan, men denna gång är det Linus som möter en passning som han mycket snyggt direktskarvar till en framstormande Källberg som från snäv vinkel i ett högerläge rullar bollen förbi en chanslös bortamålvakt och 2-0 är ett faktum. Mycket vackert killar!!!

Inga fler mål kommer innan domaren sätter pipan i munnen och blåser till lite välförtjänt vila. Halvtidssnacket talar entydigt om att fortsätta trumma på och inte släppa in Linderöd i matchen.

Vi börjar även andra halvlek på ett tryggt sätt. Tyvärr får vi ett mål mot oss efter kvarten spelad. En situation som inte ens såg ut som en målchans Linderöd har bollen i en trång situation långt ut på höger kanten drar en Linderödsspelare till på halvolley och bollen får en läskig bana över Johan i målet för att sedan störtdyka ner i bortre krysset. En snygg prestation men givetvis en kalldusch för oss. Bara vi nu inte blir för ängsliga tänker man men vi fortsätter att spela bra och bara fem minuter efter motståndarnas reducering får vi en frispark i bra vänsterläge. Fram stegar vår bollvirtuos Leo Abarca. Han lägger upp bollen tar sats och placerar den läckert i målvaktens bortre hörn. Vackert Leo!!! 3-1 och nu kändes det genast tryggare igen. Tyvärr lyckas Linderöd peta in ytterligare en reducering med kvarten kvar att spela. Efter det backar vi hem (kanske lite för mycket) för att försvara vår ledning och det är ju faktiskt så att hade inte Johan storspelat i målet då så hade vi kunnat tappa poäng i denna match vilket hade känts både tråkigt och onödigt med tanke på vilket grepp vi hade om den första timmen. 

Vi lyckas hålla tätt matchtiden ut och ytterligare en skön trepoängare kasseras in. Efter matchen tackar spelarna vår segerrusiga klack och övrig publik och vi hoppas att ni alla kommer tillbaka och följer detta järngäng. 

Alla i laget får med beröm godkänt med extra plus till 3 x Viktor (Glans, Thörner och Sandberg) samt Källberg. Nu laddar vi för nästa match.
Vackert Grabbar!!!

Martin Sandberg Sportchef :-)

<< Tillbaka

 
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner