Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
Seniorlag Herrar

Harrie FF
7 - 1
Stattena IF Akademi
Harrie FF7 - 1Stattena IF Akademi

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 maj, 12:00
Plats:Högalids IP, A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130171035
Samling:10:45, Klubbhuset, Högalid
Aktivitetsinfo: Snabba svar!!!
Trupp:Adam Hamid
Adam Jonasson
Alex Karadinovic
André Johansson
Anton Hansson
Edis Karic
Emir Muhic
Fredrik Källberg
Habib Faiz Mohammad
Kevin Eneroth
Kim Andersson
Magnus Olsson
Morgan Richardsson
Sebastian Widell
Viktor Glans
Harrie FF - Stattena IF Akademi 7-1 (6-1)
2019-05-27 20:02
Samling på ett blåsigt Högalid med frukost och en förhoppningsvis en spännande match att se fram emot. Inställningen i laget har hela tiden varit ödmjukhet inför varje match. Och att hålla fokus på det vi gör. Och det visade killarna den här dagen! I alla fall i första halvlek...
Första halvlek hann knappt starta, 3:30 in i matchen smäller det till då Kevin gör en klockren löpning på vänsterkanten och får ett snyggt inlägg från Sebastian Videll. Vi spelar boll och vågar hålla i den. Killarna visar att det är vi som för matchen när det är hemmaplan. 3 minuter senare är det Fredrik Källbergs tur att dribbla sig förbi målvakten och snyggt lägga in bollen där den ska vara. Vi har lyckats öppna riktigt bra. 
Det är bra tryck under skorna på killarna och många som är målhungriga men vi behåller fokus och gör det vi ska göra. Vi spelar bra och rolig fotboll. Och det märks på killarna att det är roligt. 
21 minuter in i matchen slår Sebastian Videll till med assist av Viktor Glans. Och 2 minuter senare är det en repris på målskytten igen men denna gång med hjälp av Alex Karadinovic. 

Sen blir det mindre roligt då Kim tillsammans med försvaret gör ett misstag och där Stattena äntligen får göra ett mål. 
Glädjen blir inte långvarig för motståndarna då Glans med assist av Videll i den 38:e minuten parkerar den snyggt i nätet. Och minuten senare sätter Alex den i nätet med hjälp av Källberg. 
Vi går till halvtidsvila med 6-1.

Jag var inte inne i omklädningsrummet och lyssnade på vad som sas av Fredrik. Men jag kan gissa att det skulle behållas fokus och ödmjukhet. Det gjorde vi till viss del. Men det är svårt när orken tryter och man kanske inte är så vältränad som man skulle vilja vara... En parantes i sammanhanget.

Vi fortsätter rulla boll och föra spelet och det ger utdelning. 29 minuter in i andra halvlek lyckas Adam Hamid komma loss och med assist av Adam Jonasson placerar han bollen i högra hörnet. Det blir halvlekens enda mål och fastställer resultatet till 7-1. 

Det är så här vi ska fortsätta spela. Bra jobbat killar!

Annica Borg Lagledare

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 16/6 14:00
2 - 2  
Lör 8/6 12:00
1 - 2  
Ons 29/5 18:30
0 - 2  
Lör 25/5 12:00
7 - 1  
Fre 17/5 19:00
0 - 3  
Lör 11/5 13:00
6 - 0  
 
 
Våra sponsorer
Dräktsponsor
Huvudsponsor
Övriga sponsorer