Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
Seniorlag Herrar

Harrie FF
0 - 3
Vallåkra IF
Harrie FF0 - 3Vallåkra IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 maj, 11:30
Plats:Högalids IP, A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130171018
Samling:10:15, Högalid, klubbhuset
Aktivitetsinfo: VIKTIGT!!!
Svara snabbt!  Frukost vid samling!
Trupp:Adam Hamid
Adam Modig
Alex Karadinovic
David Savic
Eldar Muhic
Emir Muhic
Fredrik Stattin
Habib Faiz Mohammad
Hannes Johansson
Kim Andersson
Lasse Christiansen
Magnus Andersson
Magnus Olsson
Morgan Richardsson
Sebastian Widell
Harrie FF - Vallåkra IF 0-3 (0-2)
2019-05-05 21:05
Då var det dags för ännu en drabbning i div 7 nordvästra. Denna kalla lördag fick vi besök av gästande Vallåkra som har börjat serien på bästa sätt.
I de inledande 5-10 minuterna öppnar vi bra. Bollen rullar runt i backlinjen och vi tar oss upp i banan. Efter en bra öppning åker vi på 0-1 vid en hörna. Vallåkra kör en variant där vi blir passiva, bolltittare och vips har de 2 fria gubbar på bortre stolpen som säkert kan nicka in ledningsmålet för gästerna. Trots underläge viker vi inte ner oss utan fortsätter jobba men vi har svårt att få grepp om deras mittfält och anfallare det dröjer inte länge innan 0-2 sitter i buren. Återigen på en hörna där vi gör om samma misstag och de kan placera in bollen i mål. Vi fortsätter jobba och det är framförallt på vår vänsterkant som vi kommer fram. Våra härliga ungdomar gör ett kanonjobb och spelar sig ofta igenom ute på kanten. Vi kommer till en del inlägg och något skott men vi lyckas inte riktigt hota på sista tredjedelen.

I halvtidsvilan pratar vi om att få kontroll på de fasta situationerna och att ligga närmare våra motståndare i deras uppspel. Sagt och gjort. 2:a halvlek kör igång och vi är inte där. Vallåkra fortsätter att pumpa på med folk framåt och har ständigt spelare i rörelse framåt vilket gör att vi blir långa i laget och har svårt att få tag i deras spelare. Under första 20 minuterna lyckas de komma igenom flera gånger men sin vana trogen storspelar Mange i målet och gör några riktiga svettiga räddningar när deras nr 9 får löpa sig fri.
Tillslut får även Mange erkänna sig besegrad och släppa in 0-3. Därefter minskar pressen något på oss när Vallåkra slår av på takten även om de fortsätter hota med mycket folk i rörelse. Vi har många fina uppspel på kanterna under 2:a halvlek och det är framförallt när vi lyckats få ner bollen på backen och tagit oss ur deras första press som vi kan spela vår fotboll men Vallåkra håller oss borta från målet och matchen slutar 0-3 till Vallåkra. Med facit i hand var det ett rättvist resultat även om man önskar att vi fått utdelning på vårt fina arbete framåt.

Vi bryter ihop, lär oss något av matchen och tar 3 poäng nästa helg

Forza Harrie.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/11 12:00
Sön 29/9 14:00
3 - 0  
Sön 22/9 17:00
4 - 0  
Lör 21/9 12:00
4 - 0  
Ons 11/9 19:00
0 - 5  
Sön 8/9 12:00
4 - 0  
 
 
Våra sponsorer
Klädsponsor
Huvudsponsor
Övriga sponsorer