Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie Fotbollförening
Seniorlag Herrar

Väsby FK
2 - 0
Harrie FF
Väsby FK2 - 0Harrie FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 april, 15:00
Plats:Alströmervallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130171002
Samling:12:45
Trupp:Abdu Allrgeeps Fekaak
Adam Hamid
Adam Modig
David Savic
Edis Karic
Emir Muhic
Fredrik Stattin
Habib Faiz Mohammad
Musa Tibanyendera
Petter Wahlfrid
Rasmus Zaar
Sebastian Chacinski
Sebastian Widell
Seriepremiär! Väsby FK - Harrie FF 2-0 (2-0)
2019-04-15 11:36
Då var det dags för seriepremiär i division 7! 
Fantastiskt vårväder när vi samlades för genomgång i klubbhuset på Högalid. Anders gick igenom strategin och taktiken för det delvis nya laget. Och dagen till ära hade vi fått låna tre lovande spelare från P-03/04. 
Vi packade in oss i bilarna och åkte upp till Väsby utanför Höganäs. Efter diverse bilstrul så var alla på plats. 
Snabb uppvärmning med peppning! Och så var matchen igång. Vi startar bra med att rulla boll och ser att vi kan sätta press. Men så blir det en incident i vårat straffområde och domaren dömer helt riktigt straff. Och den sitter snyggt i nätet. 1-0 till Väsby. 

Vi fortsätter dock rulla boll och lagkaptenen Fredrik Stattin peppar spelarna på ett bra sätt. Adam H gör ett bra jobb på toppen men vi har svårt att få till ett avslut. Det böljar lite fram och tillbaka och helt plötsligt får vi en ny straff mot oss där två spelare sparkar samtidigt på boll. Den tycker vi nog allihopa var orättvis. Sebbe i mål är än en gång chanslös när bollen hamnar i krysset. 2-0 till Väsby. Och nu gäller det att vi får till avsluten. 

Rasmus på vänsterkanten blir hårt ansatt men gör ett fantastiskt jobb och fintar motståndarna snyggt. Samma på högerkanten med Adam M som är riktigt snabb i vändningarna och gör några riktigt bra inlägg som vi har svårt att ta reda på. Chanserna finns där men vi lyckas inte få in bollen. 

Andra halvlek fortsätter som första. Vi har några bra chanser. Innermittfältet med Sebastian Videll, Jimmy Borg och Fredrik Stattin är stabilt. Men vi kommer fortfarande inte fram till avslut. Med lite drygt en kvart kvar så får vi en skada på Jimmy B som får en vridning på knäet. Inte bra alls. Men vi håller ihop matchen och ger inga fler tillfällen för Väsby. 

Matchen blåses av med 2-0 till Väsby. Med ett delvis helt nytt lag så gör vi en godkänd insats. Extra plus i kanten till ungdomsspelarna Adam Modig, Rasmus Zaar och David Savic. Ni gör en fantastisk match! 

Nu tar vi nya tag och laddar för hemmamatch på Högalid den 22/4! 

Annica Borg 
Lagledare

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 17/5 19:00
0 - 3  
Lör 11/5 13:00
6 - 0  
Lör 4/5 11:30
0 - 3  
Mån 22/4 19:15
3 - 0  
Sön 14/4 15:00
2 - 0  
Ons 13/3 13:00
2 - 5  
 
 
Våra sponsorer