Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!
Seniorlag Herrar

Harrie FF
1 - 2
Röstånga IS
Harrie FF1 - 2Röstånga IS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 juni, 12:00
Plats:Högalids IP, A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130171044
Samling:10:45
Trupp:Adam Jonasson
Alex Karadinovic
André Johansson
David Savic
Edis Karic
Eldar Muhic
Emir Muhic
Jesper Bengtsson
Jonas Sandberg
Kevin Eneroth
Kim Andersson
Magnus Olsson
Måns Wahlfrid
Rasmus Zaar
Sebastian Widell
Harrie FF - Röstånga IS 1-2 (0-0)
2019-06-08 20:20
Det var ett laddat gäng som samlades i klubbstugan för genomgång inför matchen. Idag hade vi också med oss fyra spelare från P-03/04.  Det här var en match som vi verkligen ville vinna men vi visste också att det skulle bli tufft motstånd. 
Matchen blåstes igång och det var press från första början från Röstånga. Vi stod emot och försökte spela boll i den bitvis hårda vinden. Men vi hade svårt att hitta rätt i passningarna och var inte tillräckligt rörliga. Spelet böljade fram och tillbaka med några chanser för båda lagen. Vi spelar oss sakta men säkert in i matchen. Och när ca 25 minuter gått får vi en frispark som Jonas skjuter utanför. Det var nog det närmaste mål vi kom i första halvlek. 

Andra halvlek startar lite bättre. Vi har mer kontroll på boll och sätter bättre press. Vi får ganska snabbt ett friläge på vänsterkanten där Kevin kommer helt fri men skjuter utanför. Vi fortsätter dock sätta press och efter ett läckert framspel från Alex så sätter Kevin bollen i högra hörnet. Vilt jubel! 
Nu gäller det att inte slappna av utan fortsätta sätta press. 
Röstånga spelar bra, är snabba i omställningarna och sätter hög press. Och det märks när de får ett friläge som Kim räddar men släpper retur och får den rakt på sig. 
Efter det har Röstånga fått blodad tand och är riktigt snabba. Vi försöker stå emot men till slut lyckas Röstånga kvittera. Vi fortsätter peppa oss själva men blir stillastående och tittar boll vilket Röstånga utnyttjar på en hörna. 1-2 till Röstånga. Och nu är goda råd dyra! Röstånga får en spelare utvisad och vi sätter högre press men domaren blåser av matchen och förlusten är ett faktum. 

Stort plus till våra juniorer Måns, David, Eldar och Rasmus som alltid är taggade och visar framfötterna! Jag tycker nog att vi ändå gjorde en godkänd match och resultatet hade nog sett annorlunda ut om vi satt alla chanserna vi hade. 

Vi bryter ihop och kommer igen! 
Annica Borg Lagledare

<< Tillbaka

 
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner