Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harrie FF
- föreningen för hela familjen!

Harrie FF (6)
3 - 1
Hyllie IK (6)
Harrie FF (6)3 - 1Hyllie IK (6)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 13 mars, 19:00
Plats:Högalids IP, A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130218005
Samling:17:45, Högalid
Trupp:Adam Jonasson
Adam Modig
Albin Kryeziu
André Johansson
David Savic
Eldar Muhic
Filip Johansson
Filip Ottebäck
Isac Hedensted
Jesper Kampf
Joakim Lundkvist
Johan Emmertz
Linus Malmström
Magnus Andersson
Philip Axtelius
Simon Serrander
Harrie FF - Hyllie IK 3 - 1 ( 1 - 0 )
2020-03-13 22:45
Målskyttar: Johan E 2, Linus M

Avslutningsmatch i DM-gruppspelet stod på programmet denna kylslagna fredagskväll. För motståndet stod ett Hyllie som skulle visa sig vara ett spelskickligt och tufft motstånd.
Det var dock Harrie som började bäst och redan efter knappa fem minuter spelade ryckte sig Linus fri med målvakten som dock lyckades avstyra hans avslut. Efter detta arbetade sig Hyllie in i matchen och den påföljande kvarten hade man lite mer boll än oss dock utan att komma till några farligheter. Istället börjar våra Harriekrigare tag tag i sakerna igen och rulla boll på det fina vis som dom skämt bort oss med på sistone. Vi tar ett ganska bastant grepp om händelserna och med dryga halvtimmen spelad kommer logiskt och rättvist vårt ledningsmål. Det är Johan som efter fint förarbete av Linus trycker dit den med en välplacerad tåpaj. Detta resultat står sig halvleken ut.

Andra halvlek kommer att bölja lite mer fram och tillbaka till en början och efter 10 minuter spelade får Hyllie en hörna som man efter diverse turer i straffområdet letar sig in bakom Mange och kvitteringen är ett faktum. Inga sura miner hos killarna för det. Istället knyter man näven och börjar spela ett fint kontringsspel. Det var efter just snabba omställningar som Johan tryckte in tvåan efter fint förarbete av Jocke och därefter satte Linus trean efter strålande förarbete av Johan. Därefter faller inga fler mål så när domaren blåser av matchen innebär det en 3-1 viktoria  till oss och att vi går obesegrade genom vår grupp.

Alla i laget får med beröm godkänt och denna veckas största ros delar vi ut till Johan E som tog över kungakronan från storebror Martin när han fick stå över denna match p g a skada. Vidare så gör Isak en bra match och avslutningsvis ett extra plus till Filiparna  J och A som båda gör mycket nytta i det dolda.  

Kul också att hejaklacken var tillbaka. Vi har saknat dem.


Martin Sandberg Sportchef  :-)                                                                                            

<< Tillbaka

 
 
Våra partners
Produktleverantör
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner